Voorzitter gezocht!

Nu voorzitter Matthijs Huizing zich niet herkiesbaar heeft gesteld, is ASC op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wie heeft er zin om de komende jaren verder te bouwen aan ASC? Wij zoeken een nieuwe voorzitter die het leuk vindt om ASC naar weer een nieuwe fase in haar bestaan te leiden. Leiding te geven aan een unieke sportvereniging, 126 jaar historie, voetbal én cricket en een schitterend clubhuis op een prachtig sportpark. De afgelopen jaren lag de focus vooral op de verhuizing naar de Overveerpolder. De komende jaren zal deze vooral komen te liggen op het zorgen voor verbinding tussen oude en nieuwe leden en de verbinding tussen voetbal en cricket. Daarnaast zal er gewerkt moeten worden aan het verbeteren van de interne organisatie en processen. 

Wat voor iemand zoeken wij? Een verbindende enthousiasmerende persoonlijkheid met liefde voor ASC, bij voorkeur affiniteit heeft met zowel cricket als voetbal. Iemand met gevoel voor traditie zonder teveel aan bestaande tradities vast te willen houden. Iemand die kan luisteren, oog heeft voor en bruggen slaat tussen verschillende belangen maar uiteindelijk besluitvaardig is. Iemand die het leuk vindt om ASC ook extern te vertegenwoordigen. Klik hier voor de profielschets (bij functiebeschrijvingen).

Ja, dit kost tijd en energie. Maar die zijn het ook waard omdat je er veel voor terug krijgt. Onder jouw leiding wordt er geschreven aan een nieuw hoofdstuk in de lange geschiedenis van ASC. Je doet het uiteraard niet alleen. Je weet je namelijk omringd door een gemotiveerd en kundig bestuur, ondersteund door talloze vrijwilligers en bijna duizend enthousiaste leden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de secretaris, Margreet Simpelaar (secretarisasc@gmail.com).