Update overseas speelster voor de dames

De dames hebben de afgelopen winter niet stilgezeten. Er werden bardiensten gedraaid, taarten verkocht en borrelhappen voor de klassieke veteranen gemaakt. Tezamen met ontzettend gulle bijdragen van een aantal leden en bekenden heeft dit een fantastisch resultaat opgeleverd: er is inmiddels voldoende geld opgehaald om een ‘overseas’ naar Ajax te laten komen!

Ruim twintig serieuze kandidates dienden zich aan uit de US, Pakistan, Nieuw-Zeeland en Australië. De keuze is gevallen op de 19-jarige Amy Yates uit Melbourne. Amy is een top order bat en off-spin bowler. Ze speelt Premier Cricket voor Melbourne CC en heeft er al een seizoen in de prestigieuze Women’s Big Bash op zitten. Hierin speelde ze samen met oud-bekende Rachel Priest voor de Melbourne Renegades.

Amy zal in de eerste week van mei in Nederland aankomen en schrijft het volgende over zichzelf:

“I’ve been playing cricket for 13 years and represented my state since I was 14 in underage stuff. I’m an opening batter and can bowl off spin, but batting is my focus. I’m quite an attacking batter and like to take the bowlers on. I’m a very competitive person and play to win, but love having fun and mucking around with my team mates at the same time.”

Maar alhoewel het ticket geboekt kan worden en voor woonruimte gezorgd wordt, zijn we er nog niet helemaal! Er moet nog steeds een aardig bedrag opgehaald worden en hiervoor zijn we op zoek naar leden die ons daarbij willen helpen.

Dit kan bijvoorbeeld door:

* Lid te worden van ‘De Club van 50’: voor een bedrag van € 50,- regelen wij een meet & greet met Amy én ontvang je een foto + handtekening

* Spullen te doneren voor de Vrijmarkt bij het oude ASC-terrein op 5 mei, zie de website voor meer info of e-mail naar: penningmeester@ajax-cricket.nl

* Door een lekker broodje worst te kopen tijdens de eerste thuiswedstrijd van de heren op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag). De BBQ zal rond 17.00u aangestoken worden.

Wij zullen alle sponsors uitgebreid bedanken tijdens een van onze thuiswedstrijden, dus heb je ons gesponsord hou dan je mail goed in de gaten!

 

Amy in andersoortige ‘whites’                                  Amy en oude bekende Rachel