Sponsoring damescoach cricket

Taartverkoop op de zaterdagochtenden, een winterBBQ met broodjes worst tijdens de nieuwjaarsborrel: de damescricketers zijn druk bezig geld op te halen voor de financiering van een damescoach. De afgelopen jaren werd de speelster/coach betaald door een vaste sponsor, wij zijn deze sponsor ontzettend veel dank verschuldigd! De sponsoring is nu echter beëindigd en daarom zijn we op zoek naar nieuwe sponsorinkomsten. Want dat een damescoach een wereld van verschil maakt voor ons team is wel duidelijk! Zeker voor de jongere speelsters is het fantastisch om zich op te kunnen trekken aan iemand bij wie cricket met de paplepel is ingegoten.

Wat doet zo’n ‘overseas’ damesspeelster/coach nu eigenlijk? De zes overseas’ speelsters die we in voorgaande jaren hebben gehad kwamen uit Nieuw-Zeeland en Australië en brachten behalve een schat aan cricketervaring, runs & wickets ook heel veel energie en lol mee. Naast het spelen voor de dames ondersteunden zij de clubcoach bij de jeugd- en damestrainingen en speelden ze af en toe op zondag voor een van de herenteams. De huidige wicketkeepster van Nieuw-Zeeland keepte zelfs regelmatig bij wedstrijden van Ajax Heren 1!

We hebben zo’n € 5000,- nodig om ook dit seizoen weer een damescoach naar Oegstgeest te kunnen halen. Dit bedrag wordt opgebouwd uit:

  • een vliegticket
  • huisvesting voor de maanden mei t/m augustus
  • maandelijkse bijdrage om te kunnen voorzien in onderhoud
  • en/of een (bij)baantje

Graag roepen we jullie hulp in om ons doel te bereiken. Voor slechts € 10,- kun je bijvoorbeeld al 100 km van de vlucht financieren. Vraag dan via onderstaand nummer een ‘tikkie’ aan. Of misschien zijn de kinderen inmiddels het huis uit en is er een kamer vrij voor een paar maanden? Dat zou enorm veel schelen in de huisvestingskosten. Ook een baantje in de zomermaanden zou uitkomst bieden en de benodigde maandelijkse bijdrage omlaag kunnen brengen. Daarnaast verzorgen we de komende maanden graag een lunch, diner, BBQ of borrelhap in ons prachtige clubhuis tijdens of na wedstrijden en/of trainingen.

Voor alle mogelijkheden, meer informatie en eventuele sponsor ideeën kun je contact opnemen met Amber de Groot, amber.degroot@live.nl.

 

BBQ nieuwjaarsborrel Taartverkoop ASC

 

Alvast bedankt namens de Ajax dames!

 

Ajax Dames 2017 teamfoto