Komt allen naar ASC op zaterdag 25 augustus

Na een hete en droge zomer vol cricket gaat ook de grote bal weer rollen op Sportpark Overveer. Zaterdag 25 augustus is het zover en starten we – zoals past bij ASC – een nieuwe traditie.

Met de fusie van VV Oegstgeest en UDO heeft Oegstgeest nog maar twee voetbalclubs. Wat is een betere aftrap van het voetbalseizoen dan een heuse dorpsderby tussen het klassieke rood-zwart van ASC en het trendy blauwpaars-geel van Fusie Club Oegstgeest (die zich toch niet De Vossen heeft genoemd). De inzet van deze wedstrijd tussen de eerste elftallen is “de vos”. De winnaar mag de vos een jaar lang in het eigen clubhuis neerzetten, gehuld in de kleuren van de verslagen club. Er staat dus veel op het spel.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om een fantastische dag door te brengen bij ASC op zaterdag 25 augustus. De cricketdames spelen een wedstrijd die mogelijk kan gaan om de landstitel, de jeugd kan kennismaken met voetbal én cricket, er is een bbq en een buitenbar en er is muziek. En het belangrijkste: mensen! Want het is natuurlijk fijn om elkaar weer te zien en vakantieverhalen uit te wisselen, ambities voor het nieuwe seizoen te delen en weer een biertje te drinken in het prachtige clubhuis en de schitterende grasvelden te bewonderen. Dus komt allen en zegt het voort. Dan laten we Oegstgeest zien hoe het hoort!
Aanvang cricketwedstrijd: 11.00 uur
Begin jeugdactiviteiten: 15.00 uur
Aftrap strijd om de vos: 18.00 uur

Details van het programma worden in de loop van volgende week bekend gemaakt.