Container farewell party + T20

container4

Het zal niemand ontgaan zijn dat we komend seizoen verhuizen naar het nieuwe sportcomplex op de Overveerpolder. Wat misschien niet iedereen zich realiseert is dat dit betekent dat we afscheid gaan nemen van de container. Vanaf volgend jaar dus geen materiaal meer uit de container halen of er weer ingooien en ook is ‘verzamelen bij de container’ er niet meer bij.

Over de afgelopen jaren hebben we door de gedwongen verhuizingen op verschillende velden gespeeld met slechte en steeds wisselende faciliteiten. Eén ding bleef in die tijd onveranderd en heeft ons door die moeilijke tijd geholpen: de container. Zonder de container had onze prachtige club de afgelopen jaren misschien niet overleefd. Een gepast afscheid is daarom op zijn plaats.

Op 1 september vindt de container farewell party plaats zodat eenieder onder het genot van een drankje vaarwel kan zeggen. Ter gelegenheid van het afscheid zal er ook een onderlinge T20 gespeeld worden waarbij gestreden zal worden om de ‘Containercup’. We wachten nog wel op bevestiging van UVS dat het veld beschikbaar is.

  • Verzamelen bij de container: vanaf 17:30
  • Start T20: 18:00
  • Special Guest: ?

Wil je aanwezig zijn bij het afscheid en/of meedoen met de T20? geef je dan op bij Pietje, Amber of Thomas en geef daarbij aan of je alleen voor de borrel komt of dat je ook mee wil spelen.

pietje10@hotmail.com , amber.degroot@live.nl of th.milde@gmail.com