Club

Ajax werd opgericht op 1 juni 1892. De eerste jaren wordt er alleen gecricket, later wordt hier voetbal, honkbal en atletiek aan toegevoegd. Inmiddels wordt er alleen nog gevoetbald en gecricket. Ajax Cricket Club is een middelgrote cricketvereniging met ruim 150 leden uit alle windstreken, waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Tijdens het seizoen is er voldoende ruimte om te trainen onder professionele begeleiding, daarnaast worden er meerdere activiteiten rondom het cricket georganiseerd. Iedereen die geïnteresseerd is, is altijd welkom om een keer mee te trainen. Zowel de beginnende als de gevorderde cricketer is welkom bij Ajax.
Ajax speelt op diverse niveaus met twee competitieve herenteams en een recreatief team op zondag. Op zaterdag spelen de dames en twee recreatieve teams. Voor de jeugd heeft Ajax voor het seizoen 2016 twee teams in de KNCB competitie spelen in de leeftijdscategorie├źn Under10 en Under14.

Nieuwe leden zijn van harte welkom langs te komen op trainingen voor de heren, dames en jeugd, het trainingsrooster staat hier.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven bij Ajax, neem dan contact op met de secretaris van Ajax of kijk op de Lidmaatschap-pagina.

Adres:
Ajax Cricket Club
Sportpark Overveer
Abtspoelweg 21
2343 JB Oegstgeest
Telefoon: 071-5174156

Route: klik hier