Ballensponsoring

A006SovereignSpecialXL

De ballensponsoring was vorig jaar succesvol en het doel is om die opbrengst minimaal te evenaren. Wij nodigen daarom alle leden en geïnteresseerden uit om één of meer ballen te sponsoren van je favoriete team(s).  De ballensponsoring is van groot belang voor Ajax en bovendien is het en leuke en laagdrempelige manier om de club een handje te helpen.  Dus vraag je familie, kennissen, collega’s of werkgever of ze een bal willen sponsoren.

Wat kost een bal?

  • Voor Ajax 1 en de Ajax Ladies is het bedrag € 25,-
  • Beide ZAMI teams hebben een bijdrage geleverd aan de ballen en daarom kost de bal voor een van hun wedstrijden € 10,-.
  • Voor alle andere teams € 20,-.

Hoe sponsor je een bal?

  • Neem contact op met de sponsorcommissie d.m.v. onderstaand formulier

[contact-form to=’sponsoring@ajax-cricket.nl’ subject=’balsponsoring – website’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Team’ type=’select’ required=’1′ options=’Ajax 1,Ajax 2,Ajax 3 (ZOMI),Ajax Ladies,Ajax ZAMI 1,Ajax ZAMI II’/][contact-field label=’Voorkeur voor tegenstander of datum’ type=’text’/][contact-field label=’Opmerking’ type=’textarea’/][/contact-form]